Kapadokya At Turu Tur Programı

Operatörümüz yılın her günü Kapadokya at turu organize eder. Kapadokya'ya kadar gelip te at ile gezmeden gidilir mi? Güzel atlar diyarında vadileri göz kamaştırıcı atlarımız ile gezin, farklı bir deneyim yaşayın.


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kılıçlar Vadisi, Aşk Vadisi, Meskendir Vadisi, Kızılçukur, Zemi ve Güvercinlik Vadisi, Paşabağı, Çavuşin Köyü
PROGRAM
Güzel Atlar Diyarını Birlikte Gezelim

Kapadokya sözcüğü Pers dilinden gelmektedir. Anlamı "Güzel atlar ülkesi"dir. Bu anlama yakışacak şekilde 1 saatlik at binme turu yapacağız. Atlarımızın hareket edeceği noktaya minibüslerimiz sizleri otelinizden alarak transfer eder. Akabinde rehberimiz eşliğinde gezimiz başlar. 

Kapadokya at turlarımızda Kılıçlar vadisi, Aşk vadisi, Meskendir vadisi, Kızılçukur, Zemi vadisi, Güvercinlik vadisi, Paşabağı ve Çavuşin köyünü gezeriz. Programımızın sonunda yine minibüslerimiz misafirlerimizi otellerine götürmek üzere meydandan alırlar.

Bir sonraki aktivitemizde görüşmek dileğiyle.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Otelinizden Atlarımızın Hareket Alanına Gidiş Dönüş Transfer
  • Rehberlik ve Biniş Boyunca Başka Bir At ile Destek
  • Programdaki Geziler


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • -


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları
    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-at-turu

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 04.05.2024 16:10 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.