Kapadokya Atv Turu Tur Programı

Kapadokya bölgesini gezerken yapabileceğiniz en keyifli aktivitelerden biri Kapadokya Atv turu olmaya devam ediyor. Kapadokya Atv turu fiyatları 2022 yılında da sizleri şaşırtacak. Operatörümüz Nevşehir'de sunduğu bu aktiviteler ile gezilerinize heyecan ekler. Bu sayede unutulmaz anılar biriktirirsiniz.


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
Kapadokya Atv Turu Ne Kadar Sürer?

Kapadokya'nın en keyifli aktivitesini doyasıya yaşayın diye 2 saat olarak sunuyoruz. Bölgenin büyülü vadilerini Atv heyecanı ile bütünleştiren bu programlar ile doyasıya bir eğlence sizleri bekliyor. Bu programların fiyatları yoğun katılımı sağlayabilmek amacıyla daima minimum seviyede tutuluyor.

Atv gezimize başlamadan önce servislerimiz ile sizi konaklamış olduğunuz otel veya tesisten alıyoruz. Ardından Atv programının gerçekleştirileceği destinasyona geliyoruz. Öncelikle Atv aracının nasıl kullanıldığı hakkında bir kaç dakika süren bir eğitim veriyoruz ve yola koyuluyoruz. Turunuz süresince size başka bir araçta eşlik ediyor ve güvenliğinizden emin oluyoruz.

2 saat süren gezimizin ardından aynı noktaya geri dönüp servisimize geçiyoruz. Akabinde sizleri otelinize tekrar bırakarak vedalaşıyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 2 Saat Atv Sürüşü
  • Güvenlik Ekipmanları
  • Uzmanından Atv Kullanımı Eğitimi
  • Otelden Atv Noktasına Transfer


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Araçlarımız 2 kişiliktir. Tek kişi katılmak isteseniz dahi minimum 2 kişilik ödeme yapmanız gerekecektir.

    Tur Güzergahımız;
    1. Görçeli Vadisi
    2. Nazar Ağacı
    3. İbrahimpaşa
    4. Pancarlık Vadisi
    5. Hospital Manastırı
    6. Ortahisar Panaroma Turu
    7. Güllüdere Vadisi Panaroma Turu

     


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-atv-turu

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 05.05.2024 15:57 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.