Kapadokya Balayı Paketi Tur Programı

 Bu balayı paketimiz esnek paket olup 1, 2 veya 3 güne kadar uzatılabilir, 

 Balayı Pakatinizi uzatmak için Hesapla ve Satın Al butonlarını tıklayarak ek gün alabilirsiniz. 

Belirtilen Fiyat 2 Gece 3 Günlük Standart Paket İçin Geçerlidir.

Benzerini bulamayacağınız Kapadokya balayı paketi ile mükemmelinde ötesinde bir tatil geçirmek ister misiniz? Eşinizle her şeyden uzak doğa harikası bir bölgede dinlenmenin ve gezmenin tadına varacaksınız. Etkinliklerle günlerinizi değerlendirerek unutulmaz anılar biriktireceksiniz. Bunları gerçekleştirmek için ise kapadokyarezervasyon.com güvencesiyle rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
1 Gün: Karşılama ve İlk Gün Konaklama
Eşine az rastlayacağınız dört gün sürecek olan balayı tatilinize hoşgeldiniz. İlk güne özel olarak operasyon ekibimiz tarafından karşılanacak ve odanıza yerleşmeniz sağlanacaktır. Bu günün gecesine özel olarakta meyve tabağı ikramı odanıza servis edilecek. Yorgunluğunuzu atın çünkü yarın sizi çok eğlenceli bir gün bekliyor.
Konaklama: Özel Balayı Otelinde


2 Gün: ATV Turu ve Konaklama
Gece dinlendiğinizi düşünerek daha da enerjik olmanız için güne başlamadan sizi kahvaltıya davet ediyoruz. Kahvaltının ardından ise Atv turuna geçilecektir. Umarız spor ayakkabılarınızı yanınıza almışınızdır. Tur bir saat sürecek olup turun ardından günü eşinizle birlikte istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Bizden tavsiye alacak olursanız eğer size harika etkinlikler sunabiliriz. Bunların başında at binme, deve turu, jeep safari gibi eğlenceli aktiviteler gelmektedir.
Konaklama: Özel Balayı Otelinde


3 Gün: Kahvaltı ve Uğurlama

 Son gün olduğu için üzülmenizi istemiyoruz. İsterseniz bugünü de etkinliklerle geçirebilirsiniz isterseniz de tatilinizi uzatabilirsiniz. Tatiliizi sonlandırmak istiyorsanızda otelden çıkış işlemlerini başlatmnanız yeterli olacaktır. Bu arada transfer hizmetimizden yararlanmakta sizin tercihinizdedir. Ayrıntılara satın alma sayfasındaki ekstralar bölümünden bakınız.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Muhteşem dubleks odada konaklama
  • Tüm kahvaltılar
  • Oda süslemeleri
  • Sıcak içecekler
  • Atv turu
  • Meyve tabağı ikramı


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Akşam ve öğle yemekleri


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-balayi-paketi

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 04.05.2024 10:42 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.