Aşk-ı Derya Balayı Paketi Tur Programı

Aşıkların vazgeçilmezi olan aşk-ı derya balayı paketi ile aşkınızdan vazgeçmeyerek ona daha sıkı sıkıya tutunun. Aşıkları en güzel günlerinde yalnız bırakmayan bu paketle eğlencenin tadına varın. Etkinliklerde doyasıya eğlenin ve kendinizi yenileyin. Bütün bunları gerçekleştirmek için rezervasyonunuzu sitemiz güvencesiyle gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

 Bu balayı paketimiz esnek paket olup 1, 2 veya 3 güne kadar uzatılabilir, 

 Balayı Pakatinizi uzatmak için Hesapla ve Satın Al butonlarını tıklayarak ek gün alabilirsiniz. 

Belirtilen Fiyat 2 Gece 3 Günlük Standart Paket İçin Geçerlidir.


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
1 Gün: Karşılama ve İlk Gün Konaklama
Benzersiz bir balayı tatili için Kapadokya'ya hoşgeldiniz. İlk gün olması dolayısıyla sizi operasyon ekibi karşılayacak. Gerekli işlemleri halletmenize yardımcı olarak odanıza yerleşmenizi sağlayacak. Bilgilendirmeyi yapıp yanınızdan ayrılacak. Gecenize özel meyve tabağı ikramı ise siz odadayken size servis edilir.
Konaklama: Özel Balayı Otelinde


2 Gün: ATV Turu ve Konaklama
Güne başlarken bir kahvaltı sofrası ile başlarsınız. Kahvaltı sonrası sizi bekleyen Atv turuna geçersiniz. Turdan sonra ise isteğiniz doğrultusunda size sunmuş olduğumuz etkinliklerden yararlanabilirsiniz. Etkinliklerimiz arasında en çok sevilenleri ise jeep safari, uçan elbise olduğunu biliniz. Balon turu ise sabahın erken saatlerinde gerçekleştirildiği için onu üçüncü gün de deneyimleyebilirsiniz.
Konaklama: Özel Balayı Otelinde


3 Gün: Kahvaltı ve Uğurlama

Üçüncü güne yine kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Operatör desteği ile tatilinizi uzatmaya varıncaya kadar her türlü hizmete ulaşım sağlayabilirsiniz. Yuvanıza dönüş sağlamak için otogar veya havaalanına ise transfer hizmetimizden de yararlanabilirsiniz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Aşk-ı derya paketine özel ultra lüks konaklama
  • Tüm kahvaltılar
  • Sıcak içecekler
  • Atv turu
  • Meyve tabağı ikramı
  • Oda süslemeleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Akşam yemekleri
  • Öğle yemekleri


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/ask-i-derya-balayi-paketi

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 06.05.2024 05:48 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.