Kapadokya Orkide Balayı Paketi Tur Programı
Eşsiz bir tatil için Kapadokya orkide balayı paketi ile bu güzel anlarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. kapadokyarezervasyon.com güvencesiyle tercih edeceğiniz bu pakette 7 gün 24 saat operatör desteği ve birbirinden eğlenceli etkinliklere sahip olabilirsiniz. Satın alma sayfasına girdiğiniz de paket içeriğinde yer alan hizmetlerin yanı sıra ekstra etkinlikleri de görüntüleyebilirsiniz.

 Bu balayı paketimiz esnek paket olup 1, 2 veya 3 güne kadar uzatılabilir, 

 Balayı Pakatinizi uzatmak için Hesapla ve Satın Al butonlarını tıklayarak ek gün alabilirsiniz. 

Belirtilen Fiyat 2 Gece 3 Günlük Standart Paket İçin Geçerlidir.


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
1 Gün: Karşılama ve İlk Gün Konaklama
Tadına doyamayacığınız bir tatilin ilk günün de sizleri karşılıyoruz. Oteliniz de ki konaklama işlemlerini tamamladıktan sonra sizleri dinlenmeniz için odanıza davet ediyoruz. Özel süslemeler ile bezenmiş odanızda sizlere iyi dinlenmeler diliyoruz. İlk gününüze özel ikramımız olan meyve tabağınıda odanıza servis ediyoruz. Etkinlikler dolu dolu geçirebileceğiniz bir sonraki günde görüşmek üzere...
Konaklama: Özel Balayı Otelinde


2 Gün: ATV Turu ve Konaklama

Atv turumuzun olduğu güne başlarken öncelikle sizleri otelinizde hazırlanmış kahvaltıya davet ediyoruz. Ardından Atv turumuzun yapılacağı yere geçiyor ve bir saat sürecek harika bir turu başlıyoruz. Turun hemen ardından etkinlik olarak at veya deve binmeyi paketine ekleyen misafirlerimizle bu etkinliğe geçiyoruz. Daha farklı etkinlikleri hem bugün içiin hem de bir sonraki gün tercih edebilirsiniz.

Konaklama: Özel Balayı Odasında


3 Gün: Kahvaltı ve Uğurlama

Son güne geldiğimizde ise kahvaltı ile başlamış olduğunuz bugünü farklı etkinliklerle devam ettirebilirsiniz. Hatta tatile doyamadıysanız tatilinizi operatörümüzle iletişime geçerek uzatabilmenizde mümkündür. Sonlandırmak istersenizde transfer hizmetimizle size yardımcı oluruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ultra Lüks Balayı Odasında Konaklama
  • Oda Süslemeleri
  • Kahvaltılar
  • Sıcak İçecekler
  • Atv Turu
  • Odanıza Meyve Tabağı İkramı


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Öğle ve Akşam Yemekleri


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-orkide-balayi-paketi

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 29.04.2024 02:38 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.