Sarı Kapadokya Balayı Paketi Tur Programı

Sarı Kapadokya Balayı Paketi

Kapadokya'da yeni bir paket olan sarı Kapadokya balayı paketi ile rengarenk bir balayı geçirmeye ne dersiniz? Bu paketimizle sizlere sunulabilecek en konforlu tatili sunmayı hedef edindiğimizi belirtmek isteriz.

Tamamen size özel olarak süslenen ve jakuzili olan odanızda sıcak içecekleriniz, yine size özel hazırlanan meyve tabağınızın yanı sıra otelemizde kahvaltımızla birlikte ATV turumuz sizlere sunulmaktadır.

Bu paket ise sadece bir rezervasyon kadar uzak... Peki şuan sizi durduran şey nedir? %30 indirimli olan paketi hemen tercih edebilirsiniz...


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
1 Gün: Karşılama ve İlk Gün Konaklama

Siz misafirlerimizi rengarenk balayınızın ilk günü konaklayacağınız otelde karşılayacağız. Jakuzili odanızda ise ikramımız olan meyve tabağınız sizleri bekliyor olacak. Yolculuğunuz yorgunluğunu atmak için bugün sizi dinlenmek için odanızda ağırlayacağız.

Konaklama: Özel Balayı Otelimizde


2 Gün: Atv Turu ve Konaklama

Yorgunluğunuzu attıktan sonra ikinci günümüze artık başlayabiliriz. Otel de kahvaltının ardından ATV turumuz başlayabilir. Bir saat sürecek bu turu emin olun keyifle geçireceksiniz. Günün geri kalanını ise tamamen size bırakıyoruz. İster otele geçip sakinliğin tadını çıkarın isterseniz Peribacalarını ziyaret edin.

Konaklama: Özel Balayı Otelimizde


3 Gün: Kahvaltı ve Uğurlama

İşte son gün... Siz misafirlerimizi bugün otelde kahvaltının ardından yolcu etmek durumundayız. Gönül isterdiki balayınız daha uzun olsun. Ama bizim kapımız her zaman sizlere açık. Yine aynı heyecanla sizleri bekleriz... smiley



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Jakuzili Suit Oda
  • Kahvaltılar
  • Odanıza Özel Süsleme
  • Balayına Özel Meyve Tabağı
  • Sıcak İçecekler
  • Vadi Atv Turu


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Akşam Yemekleri
  • Öğle Yemekleri
  • Transferler


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/sari-kapadokya-balayi-paketi

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 28.04.2024 10:40 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.