Özel Kapadokya Balon Turu Tur Programı

Operatörümüzün hazırladığı size özel Kapadokya balon turu ile eşiniz veya sevdiklerinizile başbaşa bir uçuş deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu uçuşlarımızda transfer araçlarımız misafirlerimizi otellerinden alarak kalkış alanına getirir. Uçuş sonrası ise tekrar otellerinize transferiniz sağlanır.

Kişiye özel sunulan bu uçuşlarda daha güzel fotoğraf kareleri yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra eşiniz veya sevdiğiniz ile romantik anılar biriktirebilirsiniz. Hava muhalefeti haricinde yılın her günü bu tur düzenlenir.

Özel Balon Turumuz Size Özeldir.

kişiye özel balon turu

Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Gökyüzünden Kapadokya
PROGRAM
Bulutların Üstünden Kapadokya'yı Keşfetmek

Balon turlarının en keyiflisi özel balon turu paketleridir. Bu turlarda size özel olarak organize edilen uçuşlarımız çok daha keyifli geçer. Uçuş alanına transferiniz sağlandıktan sonra aperatif kahvaltı ikramımız yapılır. Ardından dolu dolu bir uçuş sizleri bekler. (50dk - 75dk arası) Uçuşumuz sırasında yüzlerce fotoğraf karesi yakalayarak arşivinizi genişletebilirsiniz. Bunun yanı sıra sevdikleriniz ile unutulmaz anılar biriktirirsiniz. 

Profesyonel rehberimiz uçuş süresince sizlere gerekli tanıtımları yapacak ve bölge hakkında bilgiler aktaracaktır. Uçuş sonrası alkolsüz şampanya partimiz olacak. Ardından ise isme özel uçuş sertifikanızı teslim edeceğiz. Burada sizleri transfer araçlarımıza teslim ederek vedalaşırız. Otelinize transferi operatörümüzün araçları balon turu ücretine dahil şekilde sağlar.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Size Özel Uçuş
  • Otelden Uçuş Alanına Transfer
  • Uçuş Alanından Otele Transfer
  • Aperatif Kahvaltı (Poğaça, Çay, Kahve)
  • Alkolsüz Şampanya Partisi
  • Uçuş Sonrası Hatıra Amaçlı İsme Özel Uçuş Sertifikası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Profesyonel Fotoğraf Çekimi


Kalkış Yerleri
    Notlar
    1. Özel balon uçuşlarımızda düzenli olarak koronavirüs önlemleri alınır.
    2. Her uçuş öncesi uçuş ekipmanlarımız steril hale getirilir.
    3. Maske ve dezenfektan desteğini operatörümüz misafirlerine sunar.

    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/ozel-kapadokya-balon-turu

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 30.04.2024 19:18 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.