Kapadokya Yıldız Balayı Paketi Tur Programı

Kapadokya Yıldız Balayı Paketi

Görüp görebileceğiniz en zengin içeriğe sahip olan Kapadokya yıldız balayı paketi ile yapacağınız tatili bir ömür boyu birbirinize anlatacaksınız. Verilen hizmetle birlikte geçirecek olduğunuz bu üç günü yıllara değişmeyeceğinizi garanti ederiz. İkramlardan farklı etkinliklere kadar sizde unutulmaz izler bırakacaktır.

Paketin içeriğinde bulunan etkinliklerin yanı sıra opsiyoenl olan ekstralar bölümünde seçebileceğiniz birbirinden zengin etkinliklere göz atabilirsiniz.


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
1 Gün: Karşılama ve İlk Gün Konaklama

Lüks balayı odanızın bulunduğu otelinizde sizi bekliyoruz. Öncelikle balayınıza hoşgeldiniz. Bilgilendirmeleriniz yapılıp sizi odanıza alıyoruz ki yol yorgunluğunuzu üzerinizden atıveresiniz. Gece de meyve tabağı ikramımızın geleceğini size şimdiden haber vermek istiyoruz.

 

Konaklama: Lüks Balayı Otelimizde


2 Gün: Atv Turu ve Konaklama

Güne kahvaltı ile başlamak enerjinizi diri tutacaktır. Daha sonra da öncesinde size bildirmiş olduğumuz yerde ATV turumuz için buluşuyoruz. Bir saate yakın sürecek olan turumuza bayılacaksınız. Dinlenerek fotoğrafta çekinebilirsiniz. Daha sonra ise günü istediğiniz gibi geçirebilirsiniz.

Konaklama: Lüks Balayı Otelimizde


3 Gün: Kahvaltı ve Uğurlama

Son günümüze gelmiş bulunuyoruz. Önce kahvaltınızı yapıyorsunuz ve daha sonra da sizleri yolcu ediyoruz. Her daim mutluluk sizinle olsun.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 2 Gece 3 Gün Özel Odada Konaklama
  • Kahvaltılar
  • Sıcak İçecekler
  • ATV Turu
  • Oda Süslemeleri
  • Meyve Tabağı İkramı


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Öğle ve Akşam Yemekleri
  • Transfer Hizmetleri


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-yildiz-balayi-paketi

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 29.04.2024 05:24 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.