Kapadokya Zambak Balayı Paketi Tur Programı

Kapadokya Zambak Balayı Paketi

Çiçek gibi bir içeriğe daha sahip olan Kapadokya zambak balayı paketi, yıllardır dikkatleri üzerine çeken, sitemizin en yoğun talep gören paketlerinden bir tanesidir. Kalacağınız otel lüks bir yapıya saahip olup içerisine girdiğiniz anda kendinizi daha da değerli hissetmeye başlayacaksınız.

Paket kapsamı en dikkat çeken bu organizasyonda paketinizin içeriğini zenginleştirmekte tamamen sizin tekelinizdedir. Bunun için ise satın alma sayfasını ziyaret ederek gereken incelemeleri yapabilirsiniz.


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
1 Gün: Karşılama ve İlk Gün Konaklama

Balayınızın ilk gününe hoşgeldiniz diyerek kalacağınız otelde ekibimiz tarafından karşılanıyorsunuz. Ekibimiz sizlere odanıza kadar eşlik ederek gerekli bilgilendirmeleri yapıyor ve dinlenmeniz için içerisi tamamen size özel olarak hazırlanmış odanızda dinlenmeniz için odanın anahtarını size teslim ediyor. İlk gecenize özel olarak da meyve tabağı ikramımızı odanıza servis ediyoruz.

 

Konaklama: Lüks Balayı Otelimizde


2 Gün: Atv Turu ve Konaklama

İlk günün yorgunluğunu üzerinizden attığınızı düşünüyoruz. Sizi otelinizde ki kahvaltınızdan sonra ATV turumuzun yapılacağı yerde dört gözle bekliyoruz. ATV turumuza başlamadan önce uzman ekibimiz tarafından size her türlü güvenlik önlemleri alınıyor ve bir saatlik maceramız başlıyor. 

Turdan sonra enerjiniz hala bitmemi gibi. İşte bundan dolayı siz ve eşinizi Kapadokya'nın eşsizliği ile baş  başa bırakıyoruz.

Konaklama: Lüks Balayı Otelimizde


3 Gün: Kahvaltı ve Uğurlama

Son gün olması münasebetiyle sizi kahvaltınızı yapmanızın ardından otelinizden uğurluyoruz.

Beğendiğinizden hiç şüphemiz yok onun için bir sonraki tercihinizde aynı kalite de hizmet alacağınızdan şüpheniz olmasın.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 2 Gece 3 Gün Lüks Otelde Konaklama
  • Kahvaltılar
  • Sıcak İçecekler
  • Oda Süslemeleri
  • Meyve Tabağı İkramı
  • ATV Turu


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Öğle ve Akşam Yemeği
  • Transfer Hizmetleri


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-zambak-balayi-paketi

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 27.04.2024 12:41 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.