Kapadokya Zümrüt Balayı Paketi Tur Programı

Kapadokya Zümrüt Balayı Paketi

Seçebileceğiniz en kaliteli balayı paketleri arasında bulunan Kapadokya zümrüt balayı paketi ile karşınızda olmak bize en güzel mutluluğu yaşıyor. İhtiyaçlarınıza göre hazırlanan bu paket yine sizin için dizayn edilmiş olarak balayınızı renklendirecektir. 
Paket içeriğini zenginleştirmek isterseniz satın alma sayfasına geldiğinizde ekstralar bölümünden her türlü içeriği orada görüntüleyerek de opsiyonel olarak paketinize ekleyebilirsiniz.

Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
1 Gün: Karşılama ve İlk Gün Konaklama

İlk gün siz misafirlerimizi otelinizde karşılıyoruz. Lüks bir şekilde düzenlenmiş ve sizin için özel olarak süslenmiş odanıza sizleri alıyoruz. İlk gece ikramı olarak ise meyve tabağınızı odanıza servis ile gönderiyoruz.

 

Konaklama: Lüks Balayı Otelimizde


2 Gün: Atv Turu ve Konaklama

Kahvaltı ile başlayacak ikinci gününüzün ardından yaklaşık bir saat sürecek olan ATV turuna çıkıyoruz. Turun ardından ise gezmeniz için zaman size tahsis edilmiş durumdadır. Otelinize dinlenmeniz için istediğiniz her an dönebilirsiniz.

 

Konaklama: Lüks Balayı Otelimizde


3 Gün: Kahvaltı ve Uğurlama

Tatilin son gününde kahvaltınız sizi otel restorantında bekliyor olacaktır. Bizler ise sizi uğurlamak için otelin dışında bekliyor olacağız. Bizler sizi tekrardan görmeyi çok isteriz. Tatil etkinlikleriniz için ise sitemizi daha sonra ziyaret edebilirsiniz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 2 gece 3 gün lüks konaklama
  • Kahvaltılar
  • Atv turu
  • Oda süslemeleri
  • Meyve tabağı ikramı
  • Sıcak içecekler


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Ulaşım
  • Akşam ve Öğle Yemekleri


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-zumrut-balayi-paketi

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 02.05.2024 23:59 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.