Kapadokya Peri Tatili Tur Programı

 Bu balayı paketimiz esnek paket olup 1, 2 veya 3 güne kadar uzatılabilir, 

 Balayı Pakatinizi uzatmak için Hesapla ve Satın Al butonlarını tıklayarak ek gün alabilirsiniz. 

Belirtilen Fiyat 2 Gece 3 Günlük Standart Paket İçin Geçerlidir.

Kapadokya peri tatili ile bölgenin en seçkin otellerinde konaklama fırsatı bulursunuz. Bu paket 2 gece 3 gün olarak oluşturulmuş olsa da uzatılabilir. Esnek tatil paketidir. Hesapla ve satın al butonlarını tıkladığıızda 6 güne kadar uzatabilirsiniz. Konaklama cave otel konseptinde özel odada gerçekleşir. Resimdeki otel oda resmi gerçek resimdir. Kapadokya Rezervasyon sembolik resimler kullanmaz.

Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Ürgüp
PROGRAM
1 Gün: Otel Giriş İşlemleri ve Atv Turu
Otelimize ulaştığınızda ultra lüks bir oda sizleri karşılar. Giriş işlemleriniz tamamlandıktan sonra Atv turu programımız başlar. Buluşma noktamızda Kapadokya Rezervasyon ekibi ile buluştuktan sonra yaklaşık 1 saat sürecek olan Atv turu gerçekleştirilir. Tur sonrasında istirahatiniz için otelinize geçebilirsiniz. Ayrıca ilk gece odanıza meyve tabağı servis edilir.
Not: İkinci gün gerçekleşecek olan balon turu ve diğer aktiviteler için bugün rezervasyon yaptırmalı veya online rezervasyon sırasında sepetinize eklemelisiniz.
Konaklama: Ürgüp'te bulunan otelimizde


2 Gün: Kahvaltı ve Ekstra Aktivite Seçenekleri

Tatilimizin ikinci gününde otelimizde sizi dolu dolu bir Kapadokya kahvaltısı bekler. Kahvaltı sonrasında Kapadokya'da serbest gezi yapabilirsiniz. Bugün için sunabildiğimiz aktiviteler arasında at turu, deve turu, jeep safari, uçan elbise, profesyonel fotoğraf çekimleri ve akşam için türk gecesi programı bulunur. Dilediğiniz programı sepetinize ekleyerek taksitlendirebilirsiniz.

Konaklama: Ürgüp'te bulunan otelimizde


3 Gün: Kahvaltı ve Program Sonu

Kapadokya tatilimizin üçüncü gününde güzel bir kahvaltı sonrası çıkış işlemleriniz gerçekleştirilir. İkinci gün yapamadığınız aktivitelerden bir kısmını bügüne alabilirsiniz. Ardından sizi bölgeden uğurlayarak vedalaşırız



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ultra Lüks Odada Konaklama
  • Atv Turu
  • Sıcak İçecekler
  • Oda Süslemeleri
  • Kahvaltılar
  • İlk güne özel odanıza meyve tabağı ikramı


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Ulaşım ve Akşam Yemekleri


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-peri-tatili

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 07.05.2024 10:43 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.