Ürgüp Aşk Tatili Tur Programı

Ürgüp aşk tatiline katılmak için yeni evli olmak gerekmez. Bu tatil paketine bir çok aşkı eskimeyen evli çiftlerimiz veya el ele tutuşup gelen çifte kumrularımız katılır. Paketimiz her ne kadar 2 gece 3 gün olarak programlansa da hesapla ve satın al butonuna tıkladıktan sonra uzatılabilir. Kapadokya'nın en esnek tatil paketlerindendir.

Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Otelimiz Ürgüp'te
PROGRAM
1 Gün: Otele Giriş ve Atv Turu
Otelinize ulaştığınızda ekibimizden bir personel işlemlerinizi gerçekleştirmek üzere sizi karşılar. Ardından özel balayı konsepti ile süslenmiş otel odamıza girişinizi sağlarız. Odanıza yerleştikten sonra Atv turu için buluşuruz ve adrenalin dolu bir Atv gezisi gerçekleşir. Atv turlarımız bir saat sürer. Ayrıca güvenliğiniz için tur sırasında başka bir araç ile size rehberlik ederiz.
Not: Balon turu katılımları için bugünden rezervasyon yaptırmanız gerekir veya paketi online satın alırken sepetinize ekleyebilirsiniz.
Konaklama: Ürgüp'te Bulunan Cave Otel Konseptli Özel Balayı Otelimizde


2 Gün: Kahvaltı ve Ekstra Aktivite

Balon turuna katılan misafirlerimiz kahvaltı öncesi otelinden alınır ve tur sonrası tekrar otellerine transferi sağlanır. Balayı tatilimizin ikinci gününde kahvaltımızı otelimizde alırız. Akabinde bölgeyi özgürce gezebilirsiniz. Bunun yanı sıra ekstra aktivite ve turlar da sağlayabiliriz. Bugün için Kapadokya bölge turu tavsiyemizdir. Gün boyu süren bu turda öğle yemeği de ücrete dahildir. 

Bölge turu yerine aktivitelere katılmak isteyen çiftlerimiz için At binme turları, Deve turları, Jeep Safari ve benzeri bir çok program bulunur. Bu akşam için ekstra aktivite olarak da Türk gecesi programına katılabilirsiniz.

Konaklama: Ürgüp'te Bulunan Cave Otel Konseptli Özel Balayı Otelimizde


3 Gün: Kahvaltı ve Bölgeden Ayrılış

Tatilinizin son kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra çıkış işlemleriniz gerçekleştirilir. Ardından sizlere mutluluklar diler vedalaşırız.

 Bu paket esnektir, 1, 2 veya 3 gün uzatılabilir 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 2 Gece 3 Gün Ultra Lüks Konaklama (Uzatılabilir)
  • Sıcak İçecekler
  • Meyve Tabağı İkramı
  • Kahvaltılar
  • Oda Süslemeleri
  • Atv Turu
  • Operatörümüz Güvence ve Teminatları


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Ulaşım ve Akşam Yemekleri


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/urgup-ask-tatili

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 04.05.2024 16:59 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.