Kapadokya Balayı Tatili Tur Programı
İç Anadolu'nun hatta ülkemizin en çok tercih edilen bölgelerinden olan Kapadokya bölgesinde Kapadokya balayı tatili ile daha önce hiçbir benzeri olmayan bir tatil geçirebilme imkanına sahip olacaksınız. Kapadokyarezervasyon.com ailesi olarak hazırlamış olduğumuz bu balayı tatili siz değerli misafirlerini bekliyor. Hemen şimdi rezervasyonunuzu yaptırarak bu pakete sahip olabilirsiniz.

 Bu balayı paketimiz esnek paket olup 1, 2 veya 3 güne kadar uzatılabilir, 

 Balayı Pakatinizi uzatmak için Hesapla ve Satın Al butonlarını tıklayarak ek gün alabilirsiniz. 

Belirtilen Fiyat 2 Gece 3 Günlük Standart Paket İçin Geçerlidir.


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
1 Gün: Karşılama ve İlk Gün Konaklama
Sade ama benzersiz tatilimizin ilk gününden merhabalar. Siz değerli misafirlerinize otelinizin girişinde ekibimizle birlikte karşılayarak bütün konaklama işlemlerini halletmiş bir şekilde sizleri odanıza davet ediyoruz. Bugün sizler odanızdq dinlenirken gecenize özel olarak hazırlamış olduğumuz meyve tabağı ikramını servis ediyoruz.
Konaklama: Ultra Lüks Hamamlı Odada


2 Gün: Atv Turu ve Konaklama
Yol yorgunluğunuzu attığınızı düşünerek sizleri bugünün sabahında mükellef bir kahvaltı sofrasına davet ediyoruz. Kahvaltının hemen ardından ise sizin de belirlemiş olduğumuz yerde Atv turumuza başlayacağımızı size hatırlatalım. Atv turumuz yaklaşık olarak 1 saat sürecek olup bu 1 saat boyunca doyasıya eğleneceksiniz. Günün geri kalanını ise dilediğiniz gibi geçirebilmek tamamen sizin insiyatifinize kalmıştır.
Konaklama: Ultra Lüks Hamamlı Odada


3 Gün: Kahvaltı ve Uğurlama

Tatilinizin son gününe geldiğimizde ise öncelikle sizleri ağırladığımızdan memnuniyet duyduğumuzu bilmenizi isteriz. Kahvaltınızı ardından çıkış işlemlerinizi tamamlayarak tatilinize son verebilirsiniz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ultra lüks hamamlı odada balayı tatili
  • Tüm Kahvaltılar
  • Sıcak içecekler
  • Oda süslemeleri
  • İlk geceye özel meyve tabağı ikramı
  • Atv turu


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Akşam yemekleri


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-balayi-tatili

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 03.05.2024 02:35 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.