Kapadokya Ürgüp Balayı Paketi Tur Programı

Tatil mekanlarının vazgeçilmezi olan bölgemizde Kapadokya Ürgüp balayı paketi ile birlikte doyasıya dinleneceğiniz ve eğlenceye doyacağınız tatiliniz sizi bekliyor. Çiftlerimiz için hazırlanan bu özel pakette jakuzili odada konaklamadan ATV turuna kadar birçok avantaj bulunuyor.

 Bu balayı paketimiz esnek pakettir. 6 güne kadar uzatılabilir, 

 Balayı Pakatinizi uzatmak için Hesapla ve Satın Al butonlarını tıklayarak ek gün alabilirsiniz. 

Belirtilen Fiyat 2 Gece 3 Günlük Standart Paket İçin Geçerlidir.


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya - Ürgüp
PROGRAM
1 Gün: Karşılama ve İlk Gün Konaklama
Ülkemizin en çok tercih edilen tatil bölgelerinden olan Kapadokya'ya hoş geldiniz. Geçirecek olduğunuz 4 günlük tatilin ilk gününde sizleri otelinizde ekibimizle birlikte karşılıyoruz. Yol yorgunluğunuzu atmanız için sizleri odanıza davet ederek ilk gecenize özel olarak ise meyve tabağı ikramımızı odanıza servis ediyoruz.
Konaklama: Özel Balayı Otelinde


2 Gün: Konaklama ve Atv Turu
Kahvaltı ile başlayacak olduğumuz günde sizleri Atv turumuz bekliyor olacak. Ekibimizin size belirtmiş olduğu mekanda buluşarak bir saat sürecek olan ve aksiyon dolu bu tur anılarınızın en güzel yerinde kalacaktır. Günün geri kalanı neyse dilediğiniz gibi geçirebileceğinizi dilerseniz de ekstra seçeneklerimizde yer alan at binme Jeep Safari profesyonel fotoğraf çekimi gibi hizmetlerimizden de faydalanabileceğinizi hatırlatmak isteriz.
Konaklama: Özel Balayı Otelinde


3 Gün: Kahvaltı ve Ekstra Aktiviteler
Bir önceki günün sizin için yorucu geçtiğini düşünerek bugünü istediğiniz gibi değerlendirebilmeniz için tamamen sizin insiyatifinize bırakıyoruz. Ekstralarımız içerisinde yer alan uçan elbise ile birlikte harika fotoğraflar da çektirebilirsiniz. Ayrıca balon turumuzu da sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiğimizi de hatırlatmak isteriz. Bugünün akşamında ise Türk gecesi etkinliğine katılarak eğlenceli bir vakit geçirebilme imkanına sahip olacaksınız.


DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Jakuzili Odada Ultra Lüks Konaklama
  • Tüm Kahvaltılar
  • Oda Süslemeleri
  • Balayı Özel Odanıza Meyve Tabağı İkramı
  • Sıcak İçecekler
  • Atv Turu
  • Operatörümüz Güvencesi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Akşam ve Öğle Yemekleri
  • Ulaşım


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-urgup-balayi-paketi

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 29.04.2024 01:29 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.