Manolya Kapadokya Balayı Paketi Tur Programı

 Bu balayı paketimiz esnek pakettir. 6 güne kadar uzatılabilir, 

 Balayı Pakatinizi uzatmak için Hesapla ve Satın Al butonlarını tıklayarak ek gün alabilirsiniz. 

Belirtilen Fiyat 2 Gece 3 Günlük Standart Paket İçin Geçerlidir.

Siz değerli misafirlerimize daha rahat balayı tatili yaşatabilmek için manolya Kapadokya balayı paketini sitemizi ekledik. İçerisinde Atv turundan genel Kapadokya turuna özel süslemelerinden kahvaltılara ve akşam yemeklerine varıncaya kadar bütün detaylar titizlikle hazırlanmıştır. Dilediğiniz gibi jakuzili veyahut hamamlı odalardan herhangi birinde konaklayarak bu eşsiz tatili aşkınızla doyasıya yaşayabilirsiniz.


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
1 Gün: Karşılama ve İlk Gün Konaklama
Balayınızın ilk gününden kapadokyarezervasyon.com ekibi olarak sizlere hoş geldiniz diyor ve konaklama işlemlerinizi tamamlayarak istirahat etmeniz için sizi odanızı alıyoruz. Uzunca bir tatil geçireceğiniz için meyve tabağı ikramınızı odanıza bu gece servis ediyor ve yarın görüşmek üzere diyerek yanınızdan ayrılıyoruz.
Konaklama: Lüks Balayı Otelinde


2 Gün: Kahvaltı ve Atv Turu
Aktivitelere duyacağınız tatilinizin bu gününde güne kahvaltı ile başlayarak ATV turumuz için daha öncesinde size bildirmiş olduğumuz bölgeye geçiyoruz. Bir saat sürecek olan ATV turumuzda Kapadokya'nın en güzel mekanlarında gezecek olduğunuzu belirtmek isteriz. Turumuzun ardından konaklama yapacağınız otelinize geçerek dinlenebilir veyahut uygunluk durumuna göre diğer aktiviteleri de gerçekleştirebilirsiniz. Akşam ise yemeğinizi yedikten sonra günün yorgunluğunu atmanız için sizi odanıza uğurluyoruz.
Konaklama: Lüks Balayı Otelinde


3 Gün: Kahvaltı ve Uğurlama

Son güne geldiğimizde ise yine sizi sabah kahvaltı ile karşılıyoruz. Kahvaltının ardından dilemeniz halinde aktivitelerimizden faydalanmaya devam edebilirsiniz. Son gün olması sebebiyle tatilinizi burada sonlandırarak ve hayatınıza unutamayacağınız bir üç gün eklemiş olarak bölgeden ayrılabilirsiniz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Atv Turu
  • Kahvaltılar
  • Jakuzili Ultra Lüks Odada Konaklama
  • Oda Süslemeleri
  • Sıcak İçecekler
  • Odaya Meyve Tabağı İkramı


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Ulaşım Hizmetleri


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/manolya-kapadokya-balayi-paketi

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 06.05.2024 06:29 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.