Kapadokya Turu (Kırmızı) Tur Programı
Bireysel olarak, arkadaş grubuyla veya çiftlerin katılımı ile gerçekleştirilecek olan kırmızı Kapadokya turu ile gezmenin verdiği hazzı hissedebilirsiniz. Bu turumuzda Kapadokya bölgesinin en nadide yerlerini birlikte gezebilir ve bu anlarınızı ölümsüz kılmak için istediğiniz kadar fotoğraf çekebilirsiniz. Rezervasyonunuzu şimdiden tamamlayarak avantajlı bir şekilde size sunulan bu turumuzdan faydalanabilirsiniz.

Kalkış Yerleri: Misafirlerin Talep Ettiği Noktadan
Gezilecek Yerler: Devrent vadisi, Paşabağ, Avanos, Göreme, Esentepe, Çömlek atölyesi, Açık hava müzesi
PROGRAM
Eşine Rastlayamayacağınız Bir Geziye Ne Dersiniz?
Belirlemiş olduğumuz veyahut sizi alacağımız yerde buluştuktan sonra ziyaretimizin ilk durağı Devrent Vadisi olacaktır. Bu bölgede Peribacaları'nın çeşit çeşit olduğunu görebileceksiniz. Bu bölgeden sonra ise Paşabağı denilen bölgeye geçerek Kapadokya'nın en ihtişamlı Peri bacalarını seyredebileceğiz.
 
Turumuza hız kesmeden devam ederek ülkemizin en uzun nehirlerinden bir tanesi olan Avanos'a uğrayacağız. Her zaman fotoğraflarda görmüş olduğunuz o köprü üzerinde sizler de bu anları ölümsüzleştirebilirsiniz. Yine aynı bölgede çömlek yapım atölyelerinden bir tanesinde bir çömleğin yapılışını seyredeceğiz.
 
Bu kadar gezmenin ardına yorulduğunuzu biliyoruz. Ve şimdi bölgenin en seçkin restoranlarından bir tanesinde öğle yemeği için mola vereceğiz. Yemeğin ardından ise Kapadokya bölgesinde bulunan ve tarih barındıran açık hava müzesini gezerek Göreme civarında bulunan Panorama da bir mola daha veriyoruz. Bu molanın ardından ise son durağımız olan esentepe'ye geçerek burada turumuzu sonlandırıyoruz.
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Öğle Yemeği
  • Müze Girişleri
  • Rehberlik Hizmetleri
  • Otel Transferleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tipler


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-turu-kirmizi

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 29.04.2024 16:42 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.