Kapadokya Turu (Yeşil) Tur Programı
Kapadokya Rezervasyon güvencesiyle sunulan, yeşil Kapadokya turu olarak ta bilinen bu eşsiz program ile bölgenin bakmaya kıyamayacağınız destinasyonlarını keşfedebilirsiniz. Bireysel gezilerinizden farklı olarak profesyonel kokartlı rehberlerimiz eşliğinde yapılan bu tur, 2022 yılının en çok tercih edilen Kapadokya turudur.

Kalkış Yerleri: Misafirlerimizi otellerinden alırız.
Gezilecek Yerler: Devrent vadisi, Paşabağ, Avanos, Göreme, Esentepe, Uçhisar, Derinkuyu, Ihlara Vadisi, Belisırma Köyü
PROGRAM
Kapadokya'nın En Sevilen Tur Programı

Kapadokya'nın en sevilen gezi programına başlamadan önce otelinizde kahvaltınızı alabilirsiniz. Tur araçlarımız misafirlerimizi konaklamış olduğu otellerden alarak geziye başlar. Gezi süresince profesyonel kokartlı rehberimiz misafirlerimize eşlik eder.

Otelden ayrılışımız sonrası ilk durak noktamız Derinkuyu Yeraltı Şehri'dir. Bu şehri gezerken hem büyülenecek hemde inanılmaz bilgiler edineceğiz. Akabinde Aksaray ilimizin vazgeçilmez destinasyonu Ihalara Vadisi gezimiz başlar. Ihlara turumuz yaklaşık 50 dakika sürer ve bu turda Belisırma köyü'nü de görürüz.

Belisırma köyü gezisi sonrasında öğle yemeği molamız olacak. Yemekten sonra Ihlara Vadisi içerisinde bulunan Selime Manastırı'nı rehberimizin anlatımları eşliğinde gezeceğiz. Sonrasında Ihlara Vadisi'nden ayrılarak tekrar Nevşehir ilimize dönüyoruz. Buradaki ilk otantik noktamız Uçhisar olacak. Uçhisar ve Güvercinlik Vadisi gezilerimizi yapıp, programımızı sonlandıracağız.

Günübirlik olarak organize ettiğimiz Kapadokya Yeşil turumuzda minibüslerimiz sizleri otellerinize tekrar bırakır ve vedalaşırız.

Bir sonraki www.kapadokyarezervasyon.com turunda görüşmek dileğiyle...

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Profesyonel Rehberlik
  • Lüks Araçlar ile Otelinizden Gidiş Dönüş Ulaşım
  • Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • Öğle Yemekleri
  • Programda Belirtilen Geziler
  • Seyahat Sigortaları


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Kişisel Harcamalarınız


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-turu-yesil

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 29.04.2024 19:51 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.